WILUJENG DI FORMOST!

Formost Plastics & Metalworks(Jiaxing) Co.,Ltd. didirikan dina taun 1992. Kami produsén ngarah kalawan leuwih ti 30 taun pangalaman dina ngarancang jeung manufaktur rupa-rupa tampilan ritel, rak gudang, sarta fixtures séjén dijieunna tina logam, plastik atawa kai.

 

Pangadeg perusahaan sumping ka daratan Cina ti Taiwan, sareng saatos sababaraha panalungtikan, aranjeunna tungtungna milih ngadegkeun pabrik di Jiaxing, nyaéta Formost..

Témbongkeun ALL
Warta
Ngeunaan

Pangadeg perusahaan sumping ka daratan Cina ti Taiwan, sareng saatos sababaraha panalungtikan, aranjeunna tungtungna milih ngadegkeun pabrik di Jiaxing, nyaéta Formost Now. Pabrik nyertakeun wewengkon 7000 méter pasagi taneuh, kalawan leuwih ti 70 pagawé ngalaman.

Di FORMOST, kami narékahan pikeun ngembangkeun hubungan jangka panjang sareng klien kami ku cara nyayogikeun jasa sareng kaahlian anu teu aya tandinganana. Kami gaduh 20 taun pangalaman produsén sareng pasar AS, Eropa, Jepang sareng ngabina kerjasama anu suksés sareng perusahaan bergengsi sapertos IRSG, Easton, Fellows, McCormick,Travelon, Aurora, Staples, Greatnorthen,MCC salami 18 taun.

Wilujeng sumping importers jeung distributor ngahubungan kami pikeun gawé babarengan hareup.

Punten tinggalkeun ka kami sareng kami bakal ngahubungi dina 24 jam.