MIRË SE VINI NE FORMOST!

Formost Plastics & Metalworks (Jiaxing) Co., Ltd. është themeluar në vitin 1992. Ne jemi një prodhues lider me më shumë se 30 vjet përvojë në projektimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të ekraneve të shitjes me pakicë, rafteve të magazinimit dhe pajisjeve të tjera prej metali, plastike ose druri.

 

Themeluesi i kompanisë erdhi në Kinën kontinentale nga Tajvani, dhe pas disa kërkimeve, ata më në fund zgjodhën të krijonin një fabrikë në Jiaxing, që është Formost.

SHIKO TE GJITHA
Lajme
Rreth

Themeluesi i kompanisë erdhi në Kinën kontinentale nga Tajvani dhe pas disa kërkimeve, ata më në fund zgjodhën të krijonin një fabrikë në Jiaxing, që është Formost Now. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 7000 metrash katrorë tokë, me më shumë se 70 punonjës me përvojë.

Në FORMOST, ne përpiqemi të zhvillojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke ofruar shërbim dhe ekspertizë të pashembullt. Ne kemi 20 vjet përvojë prodhuesi me tregun e SHBA, Evropës, Japonisë dhe kemi krijuar partneritete të suksesshme me kompani prestigjioze si IRSG, Easton, Fellows, McCormick, Travelon, Aurora, Staples, Greatnorthen, MCC për më shumë se 18 vjet.

Mirë se vini importuesit dhe shpërndarësit të na kontaktoni për bashkëpunim në të ardhmen.

Ju lutemi na lini dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.