ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФОРМОСТ!

Formost Plastics & Metalworks (Jiaxing) Co., Ltd. е основана во 1992 година. Ние сме водечки производител со повеќе од 30 години искуство во дизајнирање и производство на различни видови на малопродажни дисплеи, лавици за складирање и други тела направени од метал, пластика или дрво.

 

Основачот на компанијата дошол во Кина од Тајван, и по одредено истражување, тие конечно избрале да основаат фабрика во Џиаксинг, што е Формост.

ВИДИ СЕ
Избрани производи
Вести
За

Основачот на компанијата дошол во Кина од Тајван, и по одредено истражување, тие конечно избрале да основаат фабрика во Џиаксинг, што е Formost Now. Фабриката зафаќа површина од 7000 квадратни метри земја, со повеќе од 70 искусни вработени.

Во FORMOST, ние се стремиме да развиеме долгорочни односи со нашите клиенти преку обезбедување на неспоредлива услуга и експертиза. Имаме 20-годишно искуство на производители со американскиот, европскиот, јапонскиот пазар и негувавме успешни партнерства со престижни компании како што се IRSG, Easton, Fellows, McCormick, Travelon, Aurora, Staples, Greatnorthen, MCC повеќе од 18 години.

Добредојдовте увозниците и дистрибутерите да не контактираат за идна соработка.

Ве молиме препуштете ни се и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.