WELCOME TO FORMOST!

Formost Plastics & Metalworks(Jiaxing) Co.,Ltd. iki diadegaké ing taun 1992. We are a anjog Produsèn karo luwih saka 30 taun pengalaman ing ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis tampilan ritel, rak panyimpenan, lan Jadwal liyane digawe saka logam, plastik utawa kayu.

 

Pendiri perusahaan kasebut teka ing daratan China saka Taiwan, lan sawise sawetara riset, dheweke pungkasane milih nggawe pabrik ing Jiaxing, yaiku Formost..

VIEW KABEH
Kabar
Babagan

Pendiri perusahaan kasebut teka ing daratan China saka Taiwan, lan sawise sawetara riset, dheweke pungkasane milih nggawe pabrik ing Jiaxing, yaiku Formost Now. Pabrik kalebu area 7000 meter persegi tanah, kanthi luwih saka 70 karyawan sing berpengalaman.

Ing FORMOST, kita ngupayakake ngembangake hubungan jangka panjang karo para klien kanthi nyedhiyakake layanan lan keahlian sing ora ana tandhingane. Kita duwe pengalaman pabrikan 20 taun karo pasar AS, Eropa, Jepang lan ngembangake kemitraan sing sukses karo perusahaan bergengsi kayata IRSG, Easton, Fellows, McCormick,Travelon, Aurora, Staples, Greatnorthen,MCC luwih saka 18 taun.

Welcome importers lan distributor kanggo hubungi kita kanggo kerjasama mangsa.

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.